4 Haziran 2013 Salı

KREMALI DOMATES ÇORBASI


 
 2 YK UN
2 YK DOMATES SALÇASI
125GR MARGARİN
1LT ET SUYU
1 PK ÇİĞ KREMA VEYA 2 SB SÜT
TANE KARABİBER
TUZ
1 KASE KAŞAR RENDESİ
                                 YAPILIŞI
MARGARİNİ TENCEREYE KOYUP ERİTİYORUZ,UNU DA EKLEYİP KOKUSU ÇIKANA KADAR KAVURUYORUZ,DOMATES SALÇASINIDA EKLEYİP BİRAZ DAHA KAVURUYORUZ,ET SUYUNU İLAVE EDİP,DEVAMLI KARIŞTIRARAK PİŞİRİYORUZ,TUZU VE TANE KARABİBERİ VE KREMAYIDA EKLEYİN BİR TAŞIM DAHA KAYNATIN,SERVİS YAPARKEN ÇORBANIN ÜZERİNE KAŞAR RENDESİ SERPİYORUZ
     AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: