1KG KOYUN ET (KEMİKSİZ )
1 KURU SOĞAN
1 ELMA
100 GR KUYRUK YAĞI
TUZ
3 DOMATES
PULBİBER
... YAPILIŞI...
KUYRUK YAĞINI TENCEYE KOYUN YAĞI ERİTİN
ETİ YIKAYIN,HENÜZ SULUYKEN ERİYEN KUYRUK YAĞINA EKLEYİN
1 KURUSOĞANI İRİ PARÇALARA KESEREK ETİN İÇİNE KOYUN
1 ELMAYIDA RENDELEYİP ETE İLAVE EDİN,ETİN ÜZERİNİ KAPLAYACAK ŞEKİLDE SU KOYUN KISIK ATEŞTE 2 SAAT KADAR PİŞİRİN,ET PİŞMEMİŞSE BİRAZ DAHA SICAK SU EKLEYEREK PİŞİRMEYE DEVAM EDİN.
3 DOMATESİ KÜP KÜP DOĞRAYIN,4 YEŞİL BİBERİDE İNCE İNCE DOĞRAYIP,PİŞEN ETE İLAVE EDİN ,TUZUNU VE PUL BİBERİDE EKLEYİN,SEBZELER YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRİN
YEMEĞİMİZ SERVİSE HAZIR
PİRİNÇ PİLAVINLA YEMENİZİ TAVSİYE EDERİM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder